Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Balustradă exterioară

  • Home |
  • Balustradă exterioară

Balustradă exterioară din sticlă - eleganță și siguranță

Balustradele din sticlă reprezintă o alegere rafinată pentru cei care doresc să combine siguranța cu designul modern. Aceste elemente decorativ și de siguranță pot fi integrate cu succes atât în interiorul, cât și în exteriorul locuințelor, clădirilor de birouri sau spațiilor comerciale. Când vă gândiți la o balustradă din sticlă, este esențial să luați în considerare modalitatea corectă de montare, care va determina tipul și grosimea sticlei folosite.

Transparență și deschidere: balustrade din sticlă fără ramă

Balustradele din sticlă, transparente și fără rama, oferă iluzia de spațiu deschis și libertate. Acestea creează o panoramă nelimitată și aduc un aer de eleganță și modernitate oricărui spațiu.

Culori disponibile

Balustrada de sticlă - o investiție în eleganță și siguranță

Balustradele din sticlă reprezintă o investiție atât în estetică, cât și în siguranță. Ele adaugă un plus de eleganță și stil spațiului dvs., în timp ce asigură protecție maximă în orice condiții meteorologice. Acestea pot fi integrate cu ușurință în orice proiect, indiferent de destinație: rezidențial, comercial sau industrial.

FERNER vă oferă sisteme de balustrade din sticlă de înaltă calitate, adaptate nevoilor dvs. și proiectului dvs. personal. Cu aceste balustrade, veți aduce un plus de valoare și eleganță oricărui spațiu.

No alt text Galerie foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Balustradă exterioară

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro