Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Ferestre și uși din tâmplărie PVC

  • Home |
  • Ferestre și uși din tâmplărie PVC

Ferestre cu geam termopan la calitate germană

Ferestrele cu geam termopan de la FERNER au garantată calitatea și durabilitatea în timp, deoarece azi folosim cele mai avansate tehnologii proiectate de ingineri de top.

Profile FENRER pentru cunoscători!

Nu toate ferestrele din material plastic sunt la fel. Diferențele la nivelul construcției profilelor produc efecte semnificative asupra caracteristicilor de natură tehnică.

Geometriile rafinate și elaborate până în cele mai mici detalii ale profilelor respectă toate cerințele de natură tehnică: indiferent dacă este vorba despre termoizolație, fonoizolație sau despre protecția împotriva pătrunderii prin efracție sau aerisire – ferestrele din profile din material plastic FERNER respectă cele mai noi standarde.

FERNER, calitate pentru o viață

Achiziționați ferestre de top la cele mai bune prețuri disponibile. Calitatea se traduce prin valoare. Valoarea dată unei locuințe prin montajul de ferestre și uși de la FERNER o veți simți iarna prin protecția superioară a căldurii din locuință, iar vara prin protejarea de razele solare fierbinți oferind în ambele cazuri un confort sporit în locuință.

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Ferestre și uși din tâmplărie PVC

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro