Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Sisteme culisante

  • Home |
  • Sisteme culisante

Inchiderea terasei cu sticlă glisantă

Sistemul de inchidere a terasei cu sticlă glisantă reprezintă cea mai bună soluție pentru a vă transforma spațiul exterior într-un loc confortabil și funcțional pe tot parcursul anului. Această opțiune aduce numeroase avantaje care îmbină estetica, practicitatea și calitatea, oferindu-vă un mediu perfect adaptat nevoilor dvs.

Avantajele sistemului de inchidere cu sticlă securizată glisantă

Ușor de instalat

Fără a necesita modificări majore ale structurii existente, sistemul de inchidere cu sticlă glisantă este ușor de instalat și poate transforma rapid spațiul dvs. exterior.

Protecție avansată:

Inchiderea cu sticlă asigură protecție împotriva vântului, ploii, zgomotului și prafului, creând un mediu confortabil și liniștit în orice moment al anului.

Calitate superioară

Folosim sticlă securizată de 10 mm, de cea mai înaltă calitate, pentru a vă oferi rezistență și durabilitate de lungă durată. Beneficiați de o garanție de 5 ani pentru produs.

Eficiență energetică:

Sistemul de inchidere cu sticlă contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice a spațiului dvs., păstrând căldura în interior și eliminând pierderile de energie.

Personalizare

Fiecare sistem de inchidere este conceput special pentru a satisface nevoile și preferințele dvs., astfel încât să se integreze perfect în designul și funcționalitatea spațiului dvs.

Sistemul FERNER cu sticlă glisantă

Sistemul FERNER de inchidere cu sticlă glisantă aduce beneficii semnificative, fiind ideal pentru case și segmentul rezidențial. Cu acest sistem, puteți profita de spațiu pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice.

Panourile din sticlă glisantă pot fi montate în diverse configurații, permițându-vă să deschideți terasa la nevoie. Aceste panouri sunt securizate și au o grosime de 10 mm, asigurând o rezistență excepțională și durabilitate.

Avantajele sticlei glisante

Vedere panoramică

Fără rame sau obstacole, beneficiati de o vedere panoramică neîntreruptă către peisajul exterior.

Sistem sigur și ușor de utilizat

Greutatea ferestrelor este susținută de o sina specială, asigurând o utilizare sigură și fără zgomot.

Versatilitate

Sistemul este adaptabil pentru diverse forme ale terasei, permițându-vă să îl personalizați în funcție de preferințe.

Eficient energetic

Reduceți costurile de încălzire și răcire cu până la 17 grade în comparație cu mediul exterior.

Design variat

Alegeți dintr-o gamă variată de culori pentru ghidajul de aluminiu, pentru a se potrivi cu estetica spațiului dvs.

Utilizări frecvente ale sistemului de sticlă glisantă

Restaurante

Ideal pentru împărțirea spațiilor pentru fumători sau pentru închiderea terasei în sezonul rece.

Balcoane și loje

Profitați de deschiderea completă a balconului în timpul verii.

Terase

Inchideți terasa în timpul iernii și bucurați-vă de un spațiu încălzit.

Inchideri ondustriale

Delimitați spațiile industriale periodice într-un mod eficient.

Magazine și spații comerciale

Oferă un plus de estetică și protecție spațiului dvs.

Inchiderea terasei cu sticlă glisantă: inovație și confort

Inchiderile cu sticlă glisantă securizată vă permit să mențineți protecția și vizualul panoramic asupra peisajului, indiferent de condițiile externe. Alegeți acest sistem pentru a vă prelungi utilizarea terasei pe tot parcursul anului și pentru a crea un spațiu luminat, confortabil și estetic în spațiul dvs.
Transformați-vă terasa într-un spațiu funcțional și elegant pe tot parcursul anului cu sistemul nostru de închidere cu sticlă glisantă. Cu toate avantajele sale, de la protecție avansată și eficiență energetică până la design personalizabil și vedere panoramică, acest sistem aduce tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura la maximum de spațiul dvs. exterior.

Nu mai așteptați și nu vă mai limitați utilizarea terasei doar la sezonul cald. Iați decizia de a investi în confortul și estetica pe care le oferă sistemul nostru de închidere cu sticlă glisantă. Creați un spațiu luminos și relaxant pe care îl puteți folosi în fiecare zi a anului.

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Sisteme culisante

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro