Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Perete cortina

  • Home |
  • Perete cortina

Perete cortină din aluminiu și sticlă - eleganță și eficiență

Peretele cortină din aluminiu și sticlă reprezintă o soluție modernă și versatilă pentru clădirile comerciale, rezidențiale și publice. Pereții cortină îmbină frumusețea designului cu performanța tehnologică, oferind o panoramă uluitoare și beneficii termoizolante deosebite construcției.

Design contemporan și lumină naturală

Peretele cortină din aluminiu și sticlă este un element de design cu o estetică contemporană și versatilă. Acesta facilitează iluminatul natural, oferind spațiului dvs. un aspect luminos și deschis. Beneficiați de o panoramă impresionantă a priveliștilor exterioare și adăugați un plus de eleganță construcției.

Flexibilitate în design

Combinarea aluminiului cu sticla deschide calea către designuri moderne și variate. Flexibilitatea în design vă permite să creați forme și modele personalizate, în timp ce eficiența energetică și izolația termică rămân la cote înalte. Peretele cortină este ideal pentru proiectele care urmăresc o estetică deosebită și performanță energetică.

Varietate de opțiuni

Peretele cortină este disponibil în mai multe variante:

Perete Cortină Standard

Acest tip este cel mai economic și folosit extensiv. Sticla este fixată cu capace presoare, vizibile la exterior, pe direcția orizontală și verticală. Peretele permite montarea unei game variate de grosimi de sticlă și poate include uși de acces.

Perete Cortină Semistructural

Acest sistem implică rame fixate între ele cu ajutorul montanților. Profilele orizontale sunt vizibile doar pe direcția orizontală, iar ferestrele exterioare corespund celor interioare. Este ideal pentru clădiri cu un aspect unitar și impresionant.

Perete Cortină Structural

Acest tip se caracterizează prin faptul că profilele orizontale și verticale nu sunt vizibile, lăsând sticla să fie elementul principal. Ferestrele pot fi atașate de montanți și pot fi fixe sau mobile. Acest sistem permite crearea de lucrări cu forme atipice și neregulate.

Personalizare și culoare

Profilele de aluminiu pot fi vopsite într-o gamă variată de culori RAL, inclusiv culori lucioase, mate sau texturate. De asemenea, pot fi combinate cu placări de material compozit de tip BOND pentru un aspect modern și suprafețe ușor de întreținut.

Ușor de întreținut și durabil

Peretele cortină este ușor de întreținut și durabil. Profilele din aluminiu sunt necorozive, iar sticla se poate curăța ușor. Operațiunile de întreținere sunt relativ ieftine, ceea ce face din peretele cortină o alegere profitabilă pe termen lung.

Peretele cortină din aluminiu și sticlă este soluția ideală pentru a conferi clădirii dvs. un aspect modern, pentru a beneficia de lumină naturală și pentru a obține performanțe tehnice superioare. Alegeți tipul de perete cortină care se potrivește proiectului dvs.

La FERNER, suntem specializați în oferirea soluțiilor de perete cortină de cea mai înaltă calitate. Contactați-ne pentru a discuta despre proiectul dvs. și pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. specifice.

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la Ferner a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Perete cortina

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro