Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Uși FERNER

  • Home |
  • Uși FERNER

Uși FERNER

Siguranţă şi concept Inovație în sistemul de închidere uşi

Siguranţa este un concept complet, bazat pe încuietorile noastre de siguranţă inovatoare. Grație acestei abordări extensive, tehnica FERNER face ca numeroase uşi să fie chiar şi mai sigure.

Pentru aceasta FERNER utilizează soluţii mecanice şi motorizate eficiente, care asigură o protecţie de încredere prin puncte de închidere multiple, iar, în plus, o ergonomie crescută la utilizarea uşii de intrare.

Tipuri de uși FERNER:

Beneficii

Caracteristici

Culori disponibile

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

Ușile din sticlă securizată reprezintă o soluție foarte elegantă care deschid spațiul locuinței sau biroului tău, lăsând să patrundă lumina. FERNER îți oferă o gamă variată de modele, indiferent de tipul ușii alese. Ușile din sticlă sunt elegante, versatile, permit o întreținere facilă și asigură o bună izolare fonică și termică.

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Uși FERNER

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro