Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Sisteme ghilotina

  • Home |
  • Sisteme ghilotina

Sisteme ghilotină - transformă terasa ta

Sistemele de inchidere pentru terase cu ferestre glisante sau ghilotină aduc o doză de eleganță și practicitate spațiului dvs. exterior. Vă oferă posibilitatea de a transforma terasa într-un mediu utilizabil și confortabil pe tot parcursul anului.

Beneficiile sistemelor de inchidere cu sticlă ghilotină

Funcționare simplă

Sistemele ghilotină sunt ușor de utilizat, permițând deschiderea și închiderea lor rapid și eficient, oferind control total asupra fluxului de aer și lumină.

Protecție totală

Aceste sisteme asigură protecție împotriva elementelor, precum vântul, ploaia, zgomotul și praful, oferind un spațiu confortabil în orice condiții meteo.

Rezistență și durabilitate

Sistemele ghilotină sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sticlă securizată, garantând o durabilitate pe termen lung.

Eficiență energetică

Contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice a spațiului dvs., menținând căldura în interior și reducând costurile de încălzire și răcire.

Personalizare

Fiecare sistem poate fi adaptat nevoilor dvs. Specifice, oferind o soluție perfect integrată în designul și funcționalitatea terasei dvs.

Inchiderea terasei cu sticlă ghilotină

Sistemele de inchidere cu sticlă ghilotină sunt soluții ideale pentru casele rezidențiale și spațiile comerciale. Acestea vă permit să utilizați spațiul terasei pe tot parcursul anului, aducând un plus de estetică și confort.
Panourile de sticlă ghilotină pot fi deschise sau închise parțial, oferindu-vă controlul asupra fluxului de aer și lumină. Acestea sunt securizate și rezistente, garantând siguranță și protecție împotriva factorilor externi.

Avantajele sticlei ghilotină:

Utilizare ușoară

Funcționarea simplă permite deschiderea și închiderea rapidă și fără efort a panourilor.

Vedere neîntreruptă

Panourile ghilotină oferă o vedere neîntreruptă asupra mediului exterior, fără obstacole vizuale.

Eficient energetic

Contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în interior și la reducerea costurilor de energie.

Siguranță asigurată

Sistemele de inchidere cu sticlă ghilotină sunt proiectate pentru a asigura siguranță și protecție.

Adaptabilitate

Sunt potrivite pentru o varietate de forme și dimensiuni ale terasei.

Utilizări comune ale sistemelor cu sticlă ghilotină

Case

Transformați terasele casei dvs. în spații utilizabile pe tot parcursul anului.

Restaurante și cafenele

Creați spații interioare și exterioare flexibile pentru clienți.

Balcoane

Profitați de spațiul adițional și controlul asupra luminii și aerului.

Spații comerciale

Oferă protecție și estetică spațiilor comerciale.

Sistemele de inchidere cu sticlă ghilotină: protecție și eleganță

Sistemele de inchidere cu sticlă ghilotină sunt o opțiune versatilă și elegantă pentru orice spațiu exterior. Acestea vă permit să profitați la maximum de terasa dvs. Pe tot parcursul anului, asigurând confort, protecție și estetică.
Transformați-vă terasa într-un spațiu perfect utilizabil și elegant cu sistemele noastre de închidere cu sticlă ghilotină. Cu toate beneficiile sale, de la funcționarea simplă și protecția avansată până la eficiența energetică și personalizarea completă, această soluție aduce tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura la maximum de terasa dvs. exterioră.

Pentru a transforma terasa dvs. Într-un spațiu de vis, contactați-ne astăzi și aflați cum vă putem ajuta să realizați acest lucru cu sistemele Ferner de închidere cu sticlă ghilotină!

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Sisteme ghilotina

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro