Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Acoperiș de sticlă

  • Home |
  • Acoperiș de sticlă

Acoperiș de sticlă - o extensie perfectă pentru spațiul exterior

Pergola fixă tip Winter Garden reprezintă o soluție inovatoare pentru amenajarea teraselor și grădinilor dvs. Această structură eleganta, realizată din aluminiu și sticlă, oferă un spațiu deschis și luminos care poate fi folosit în special iarna, dar și pe tot parcursul anului.

Beneficii cheie:

Izolație termică și fonică optimă

Pergola cu acoperiș de sticlă este proiectată pentru a vă oferi confort termic și fonic în toate condițiile meteorologice. Profilele cu barieră termică și geamurile termoizolante mențin temperatura constantă și izolează zgomotele exterioare.

Extindere a spațiului exterior

Această pergolă poate funcționa ca o extensie a casei dvs. sau ca o structură independentă în grădină. Panourile fixe, realizate din sticlă securizată sau termopan, creează un tavan care se integrează perfect cu mediul înconjurător și oferă un spațiu relaxant.

Protecție împotriva intemperiilor

Pergola cu acoperiș de sticlă poate fi echipată opțional cu sisteme de închidere perimetrale și sisteme de umbrire. Astfel, vă puteți bucura de peisajul din jur, indiferent de condițiile meteorologice.

Configurare personalizată

Aveți posibilitatea de a personaliza complet pergola, de la dimensiuni și design până la utilizare. Aceasta poate fi configurată fie ca un acoperiș fix, fie ca unul mobil cu deschideri variabile de la 50% la 80%.

Ușor de întreținut

Pergola cu acoperiș de sticlă din sticlă sau aluminiu este extrem de rezistentă la coroziune și nu necesită întreținere specială în afara curățirii obișnuite. Sticla are un tratament care respinge murdăria, menținând suprafața curată.

Versatilitate în utilizare

Această structură poate fi utilizată într-o varietate de locații, inclusiv scări, balcoane, intrări în clădiri, grădini, marginea piscinelor și terase. Datorită capacității de demontare, este potrivită pentru spații rezidențiale și comerciale.

Acoperișul de sticlă: Inovație și Confort

Obiectivul nostru principal este să creăm un spațiu utilizabil și confortabil pe tot parcursul anului. Pergola cu acoperiș de sticlă vă permite să vă bucurați de frumusețea mediului înconjurător în orice moment, protejându-vă în același timp de condițiile meteo nefavorabile. Această soluție elegantă adaugă valoare și estetică spațiului dvs. exterior, oferindu-vă o experiență plăcută și relaxantă în orice moment.

Nu ratați ocazia de a extinde și îmbunătăți spațiul dvs. exterior cu un acoperiș de sticlă. Contactați-ne acum și descoperiți cum puteți adăuga valoare locuinței dvs. și vă puteți bucura de un spațiu deschis și luminos pe tot parcursul anului.

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Acoperiș de sticlă

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro