Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Pergole retractabile

  • Home |
  • Pergole retractabile

Pergola retractabilă FERNER

Pergole retractabile cu membrană în diferite variante:

Design elegant – estetica pergolelor retractabile FERNER oferă ce e mai bun pentru cei care doresc eleganță și perfecțiune.

Beneficii

Culori disponibile

Life Insurance provides coverage for your home and personal property against damage, theft, and liability. It typically includes dwelling coverage, personal property coverage, and liability coverage, and may also cover additional living expenses.

Sistem de iluminat led, reglabil- dacă doriți o lumină puternică sau o atmosferă de ambianță, puteți alege între luminile Spot cu tehnologia LED cu 3 lentile Palmiye sau luminile liniare.
 
Puteți estompa luminile direct de la telecomandă sau de pe smartphone. Aplicația de control este acționată inteligent, direct de pe smartphone sau tabletă printr-o aplicație disponibilă atât pentru Android, cât și pentru sistemele de operare iOS.

Design elegant- estetica pergolelor retractabile Ferner oferă ce e mai bun pentru cei care doresc eleganță și perfecțiune.

Detalii de asamblare ascunse – oferă o suprafață curată și vedere perfectă, ascunzând toate detaliile conexiunii realizate din șuruburi din oțel inoxidabil și alte părți.
 
Cu designul său geometric, secțiunea interioară special proiectată oferă rezistență maximă, inclusiv la vânt, profilului șinei de aluminiu.
 
Baza stâlpului din oțel inoxidabil ascunde toate instalațiile din podea, drenează apa la exterior și oferă un finisaj exclusiv produsului.
Partea ascunsă a sistemului de drenaj, ingenios integrată în interiorul grinzilor, cât și a stâlpilor face posibilă descărcarea apei cu ușurință.
 
Sistem anti-aer dublu- acest sistem împiedică pătrunderea vântului între capacul tavanului, șine și jgheab, și creează un spațiu etanș în care vântul nu poate pătrunde.
 
Acesta împiedică pătrunderea apei de ploaie în zona închisă și o conduce direct la jgheabul din față pentru o drenare perfectă a apei.
 
Permite modificări pe principalele construcții prin schimbarea grindei de aluminiu principală și a stâlpilor din oțel.
 
Oferă o flexibilitate sporită pentru îndepărtarea stâlpilor din mijloc prin efectuarea opțională a schimbărilor sistemului.
 
Stâlpii au capacitatea de a se deplasa cu până la 50 cm conform nevoilor structurale ale proiectului.

Iluminat ambiental - lumină caldă sau rece

Cu pergolele FERNER, aveți posibilitatea de a alege între două tipuri de iluminat ambiental: lumină caldă sau rece. Această opțiune vă permite să vă personalizați spațiul exterior în funcție de preferințele dvs. și să creați o atmosferă unică pentru fiecare moment special.

  • Lumină caldă: dacă sunteți în căutarea unei atmosfere primitoare și relaxante, lumina caldă creează un ambient plăcut, perfect pentru seri de relaxare în familie.

  • Lumină rece: pentru o notă modernă și contemporană, luminile reci oferă o atmosferă vibrantă și răcoroasă, potrivită pentru petreceri și evenimente sociale.

Sistem de închidere

Dacă doriți să creați zone de locuit în aer liber, laturile pergolei pot fi închise cu sisteme de sticlă sliding door, zip sau ghilotină, copertine cu braț, jaluzea verticală cu fermoar, jaluzea verticală externă.

Glass Systems

Drop Arm Awning

Control și automatizări

Design elegant- estetica pergolelor retractabile FERNER oferă ce e mai bun pentru cei care doresc eleganță și perfecțiune.

Detalii de asamblare ascunse – oferă o suprafață curată și vedere perfecta, ascunzând toate detaliile conexiunii realizate din șuruburi din oțel inoxidabil și alte părți.
 
Cu designul său geometric, secțiunea interioară special proiectată oferă rezistență maximă, inclusiv la vânt, profilului șinei de aluminiu.
 
Baza stâlpului din oțel inoxidabil ascunde toate instalațiile din podea, drenează apa la exterior și oferă un finisaj exclusiv produsului.
01

Consultanță produse

02

Transport gratuit în mai multe orașe

03

Montaj complet în România

04

Garanție 24 luni la produse

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

Pergolele retractabile au un design modern, minimalist și oferă ce e mai bun pentru cei care doresc eleganță și perfecțiune.

Home Insurance
Home Coverage

Home Insurance

Travel Insurance
Travel Coverage

Travel Insurance

Pet Insurance
Pet Coverage

Pet Insurance

Renters Insurance
Renters Coverage

Renters Insurance

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Pergole retractabile

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro