Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Ferestre și uși din lemn

  • Home |
  • Ferestre și uși din lemn

Ferestre și uși din lemn - eleganță, durabilitate și confort

Ferestrele și ușile din lemn aduc un plus de calitate și frumusețe locuinței dvs., oferind o senzație unică de confort și creând un decor valoros în orice casă. Lemnul, cu naturalețea sa și calitatea sa inegalabilă, reprezintă alegerea ideală pentru cei care apreciază frumusețea durabilă.

Durabilitate și valoare pe termen lung

Studiile arată că ferestrele și ușile din lemn au o durată de viață medie de aproximativ 60 de ani, în timp ce alternativele din plastic sau alte materiale ajung la aproximativ 20 de ani. Deși investiția inițială poate părea mai mare, ferestrele și ușile din lemn rămân o opțiune financiară și ecologică pe termen lung. Acestea nu poluează mediul și oferă beneficii pe termen îndelungat.

Izolație și mediu sănătos

Lemnul este un izolator natural, depășind în mod semnificativ performanța materialului plastic PVC. Alegând ferestre și uși din lemn, beneficiați de un microclimat sănătos și odihnitor în locuința dvs. Lemnul nu numai că este un izolator excelent termic, dar și fonic, asigurând un confort acustic deosebit.

Aspect natural și eleganță

Aspectul natural al lemnului adaugă fiecărei locuințe o notă de eleganță și căldură. Oferă un mediu plin de naturalețe și transformă orice casă într-o oază de relaxare. Indiferent de încăperea pentru care alegeți ferestre și uși din lemn, de la bucătărie și cameră de zi până la baie sau dormitor, veți crea un spațiu unic și reconfortant.

Lemn stratificat - stabilitate și durabilitate

Lemnul stratificat este alegerea ideală pentru ferestre și uși din lemn. Acesta se obține prin suprapunerea și lipirea prin presare a mai multor straturi de lemn natural. Fiecare strat este obținut prin debitarea radială a lemnului, iar adezivul special rezistent la apă asigură o structură rigidă și stabilă. Astfel, deformările și modificările de volum ale lemnului sunt anulate, garantând durabilitate și rezistență pe termen lung.

Detalii tehnice de constructie

Comparativ cu alte sisteme de tâmplărie, lemnul stratificat poate fi utilizat în construcția de structuri complexe, fără a necesita structuri metalice suplimentare pentru întărire. Profilul ramelor asigură o barieră termică totală, păstrând temperatura camerei indiferent de condițiile exterioare.

Aspect natural și finisaje de exterior

Lemnul stratificat oferă un aspect natural deosebit. Finisajele speciale pentru exterior sunt ecologice, hidrodiluabile și rezistente la apă și expunerea la soare. Cu o paletă coloristică bogată, de aproximativ 200 de nuanțe, puteți personaliza aspectul exterior al ferestrelor și ușilor din lemn în funcție de preferințele dvs.

Izolare fonică și feronerie de înaltă performanță

Ferestrele și ușile din lemn stratificat Ferner beneficiază de o izolare fonică excelentă, asigurată de fixarea geamurilor pe strat de silicon moale cu capacitate mare de absorbție a zgomotului. Feroneria modernă, precum cea de tip SIGENIA, permite reglaje tridimensionale și asigură o funcționare perfectă în timp.

Protecție la infiltrarea de apă și opțiuni de geam termoizolant

Rama de lemn este echipată cu cel mai performant sistem de scurgere în exterior al infiltrațiilor de apă, asigurând protecție optimă. Opțional, puteți alege geam termoizolant cu o grosime de până la 32-48 mm, chiar și cu 3 foi de geam cu diferite caracteristici fiecare, pentru performanțe termice superioare.

Deformare minimă și adezivi de înaltă calitate

Tehnologia de stratificare a profilelor previne deformarea ferestrelor în timp. Adezivii folosiți pentru stratificarea ramelor sunt de calitate superioară, rezistenți la apă și la temperaturi extreme, garantând o durată lungă de viață.

Descoperiți frumusețea, durabilitatea și confortul oferite de ferestrele și ușile din lemn stratificat. La FERNER, suntem specializați în oferirea soluțiilor de tâmplărie din lemn de cea mai înaltă calitate. Contactați-ne pentru a discuta despre proiectul dvs. și pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. specifice.

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Ferestre și uși din lemn

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro