Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Pergolă bioclimatică

  • Home |
  • Pergolă bioclimatică

Pergola Bioclimatică FERNER

Sunt sisteme elegante ce scot în evidență spațiile dumneavostră, și vă oferă totodată protecție împotriva soarelui, vântului, a ploii, dar și a zăpezii.

Beneficii

Culori disponibile

Life Insurance provides coverage for your home and personal property against damage, theft, and liability. It typically includes dwelling coverage, personal property coverage, and liability coverage, and may also cover additional living expenses.

Un design modern care vă invită să utilizați spații care până acum erau folosite doar primăvara și vara. Robustă și rafinată.
 
Pergolele bioclimatice FERNER sunt destinate pentru grădinile de agrement, piscine și terase.
 
Pergola poate fi echipată cu o gama largă și variată de echipamente pentru confortul utilizatorului, inclusiv mai multe opțiuni de iluminare, sunet și confort termic, toate controlate de la aceeași telecomandă.

Principalul material utilizat este aluminiul 6063 T5. Alături de materialele auxiliare fabricate din oțel inoxidabil și materiale plastice tehnice de înaltă calitate mențin performanța pergolei bioclimatice în toate cele 4 anotimpuri.

Procesul de producție al pergolei bioclimatice garantează că toate suprafețele sale, chiar și piesele prelucrate sunt complet acoperite și protejate de vopseaua aplicată în câmp electrostatic.
Permite modificări pe principalele construcții prin schimbarea grindei de aluminiu principală și a stâlpilor din oțel.
 
Oferă o flexibilitate sporită pentru îndepărtarea stâlpilor din mijloc prin efectuarea opțională a schimbărilor sistemului.
 
Stâlpii au capacitatea de a se deplasa cu până la 50 cm conform nevoilor structurale ale proiectului.
01

Consultanță produse

02

Transport gratuit în mai multe orașe

03

Montaj complet în România

04

Garanție 24 luni la produse

No alt text Galerie Foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Pergolă bioclimatică

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro