Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Porte FERNER

  • Home |
  • Porte FERNER

Porte FERNER

Sicurezza e concept Innovazione nel sistema di chiusura delle porte

La sicurezza è un concetto completo, basato sulle nostre innovative serrature di sicurezza. Grazie a questo approccio estensivo, la tecnologia FERNER rende molte porte ancora più sicure.

Per questo FERNER utilizza soluzioni meccaniche e motorizzate efficienti, che garantiscono una protezione affidabile attraverso più punti di chiusura e, inoltre, una maggiore ergonomia nell’utilizzo della porta d’ingresso.

Tipologie di porte FERNER:

Benefici

Caratteristiche

Colori disponibili

No alt text Galerie Foto

Per ogni tuo progetto

Le porte in vetro temperato sono una soluzione molto elegante che apre lo spazio della vostra casa o ufficio, lasciando entrare la luce. FERNER ti offre un'ampia gamma di modelli, indipendentemente dal tipo di porta che scegli. Le porte in vetro sono eleganti, versatili, consentono una facile manutenzione e garantiscono un buon isolamento acustico e termico.

No alt text Testimoniale

Opinioni della gente su FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contattaci

Cere ofertă

Porte FERNER

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro