Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Ringhiera esterna

  • Home |
  • Ringhiera esterna

Ringhiera esterna in vetro: eleganza e sicurezza

Le balaustre in vetro sono una scelta raffinata per chi vuole unire la sicurezza al design moderno. Questi elementi decorativi e di sicurezza possono essere integrati con successo sia all’interno che all’esterno di abitazioni, uffici o locali commerciali. Quando si considera una balaustra in vetro, è fondamentale considerare il corretto metodo di installazione, che determinerà il tipo e lo spessore del vetro utilizzato.

Trasparenza e apertura: balaustre in vetro senza cornice

Le balaustre in vetro trasparenti e senza cornice danno l’illusione di spazio aperto e libertà. Creano un panorama illimitato e portano un’aria di eleganza e modernità in ogni spazio.

Colori disponibili

La ringhiera in vetro: un investimento in eleganza e sicurezza

Le balaustre in vetro sono un investimento sia in termini estetici che di sicurezza. Aggiungono un tocco di eleganza e stile in più al tuo spazio, fornendo allo stesso tempo la massima protezione in tutte le condizioni atmosferiche. Possono essere facilmente integrati in qualsiasi progetto, indipendentemente dalla destinazione: residenziale, commerciale o industriale.

FERNER vi offre sistemi di balaustre in vetro di alta qualità adatti alle vostre esigenze e al vostro progetto personale. Con queste ringhiere aggiungerai valore ed eleganza a qualsiasi spazio.

No alt text Galerie foto

Per ogni tuo progetto

No alt text Testimoniale

Opinioni della gente su FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contattaci

Cere ofertă

Ringhiera esterna

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro