Oferim o varietate de produse și prețuri, ca să te poți încadra perfect în planul și bugetul tău.

Contactează Ferner

Sună-ne

+40 746 666 661

Scrie-ne

office@ferner.ro

Sticla termică

  • Home |
  • Sticla termică

Sticlă termică - soluția ideală pentru confortul și eficiența energetică

Sticla termică reprezintă o tehnologie avansată în domeniul construcțiilor, concepută pentru a asigura un nivel optim de izolație termică și eficiență energetică. Aceasta oferă multiple beneficii, contribuind la creșterea confortului în locuință și la reducerea costurilor cu încălzirea și răcirea spațiilor. FERNER vă pune la dispoziție această tehnologie de ultimă generație pentru a vă îmbunătăți locuința sau spațiul comercial.

Beneficii sticlei termice

Izolație termică avansată

Sticla termică este proiectată pentru a reduce pierderile de căldură în timpul iernii și pentru a preveni intrarea excesului de căldură în timpul verii. Acest lucru duce la o climă interioară mai confortabilă și la economii semnificative la facturile de energie.

Eficiență energetică

Prin utilizarea sticlei termice, puteți reduce consumul de energie pentru încălzire și răcire, contribuind la protejarea mediului și la scăderea costurilor energetice.

Blocare UV

Sticla termică este proiectată pentru a bloca razele ultraviolete dăunătoare, protejând mobilierul și finisajele interioare de decolorare și deteriorare.

Siguranță

Sticla termică poate fi echipată cu caracteristici de siguranță, cum ar fi sticla securizată sau laminată, pentru a preveni ruperea și fragmentarea în bucăți ascuțite.

Culori disponibile

Aplicații ale sticlei termice

Sticla termică este potrivită pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv ferestre și uși, balustrade, fațade de clădiri și acoperișuri. Indiferent dacă renovați o locuință sau planificați construcția unei clădiri comerciale, sticla termică vă ajută să atingeți cele mai înalte standarde de confort și eficiență energetică.

FERNER - partenerul dvs. pentru sticlă termică de calitate

Ferner vă oferă sticlă termică de cea mai înaltă calitate, fabricată cu tehnologie de vârf și în conformitate cu cele mai riguroase standarde de industrie. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă consulta și a vă ajuta să alegeți soluția de sticlă termică perfectă pentru proiectul dvs. Cu FERNER, vă puteți bucura de un mediu interior confortabil și eficient energetic, transformând fiecare spațiu într-un loc plăcut și prietenos cu mediul.

No alt text Galerie foto

Pentru fiecare proiect al tău

No alt text Testimoniale

Părerile oamenilor despre FERNER

Am ales uși din tâmplărie PVC de la FERNER pentru casa noastră și suntem extrem de mulțumiți. Acestea nu doar că arată bine, dar și izolează fonic și termic în mod remarcabil. Serviciul lor a fost impecabil, iar echipa a fost foarte amabilă și profesionistă.
quote-image

Mihaela Panait

Cumpărător
Pergola retractabilă pe care am achiziționat-o de la FERNER a transformat complet terasa noastră. Ne place cât de ușor poate fi deschisă și închisă, oferindu-ne flexibilitate totală în funcție de vreme. Calitatea construcției este excelentă, iar designul se potrivește perfect cu exteriorul casei noastre."
quote-image

Andrei Simion

Cumpărător
Pergola bioclimatică achiziționată de la FERNER a adus un plus de confort în grădina noastră. Putem regla nivelul de lumină și ventilație în funcție de preferințele noastre, iar designul este simplu minunat. Produsele FERNER nu doar că arată bine, dar sunt și funcționale.
quote-image

Ștefan Irimescu

Cumpărător

Contactează-ne

Cere ofertă

Sticla termică

Apasă aici pentru a cere o ofertă de preț, iar un consultant FERNER te va contacta în cel mai scurt timp.

Sună acum

+40 746 666 661

Trimite-ne un e-mail

office@ferner.ro